Financials

Betrouwbare verwerking van transactionele communicatie.

Organisaties die van oudsher hun fysieke documentlogistiek in eigen huis deden op printafdelingen en postkamers, overwegen outsourcing door de dalende fysieke volumes. Er zijn meerdere redenen om (digitale) facturatie uit te besteden. Door dit proces te outsourcen, kan je je volledig richten op jouw core business. Het bespaart organisaties op kosten en investeringen en het is niet langer nodig de kennis intern te borgen.

Transactionele communicatie omvat het veilig produceren en versturen van administratieve en financiële documenten als facturen, polissen, jaaroverzichten of salarisstrookjes. Dit kan zowel in print als digitaal.

 
 

Onze financial services

Impress – 4DMS is al jarenlang actief op het gebied van transactiemail en bedient hierin tevreden klanten uit verschillende branches waaronder banken, verzekeringsmaatschappijen, overheden, non-profit organisaties en vele andere ondernemingen. Impress – 4DMS waarborgt voor hen de vertrouwelijkheid van deze administratieve en financiële documenten. Onze ISO 9001, 27001 en NEN 7510 certificering zijn hier het bewijs van.

Procesmatige verwerking

Via Automated Document Factory (ADF) en closed-loop verwerking hebben wij volledige controle op ieder document. Hierdoor kunnen we in iedere fase van de verwerking, van printen tot verzenden, de status van de documenten volgen en deze ook inzichtelijk maken voor onze opdrachtgevers. Eventuele uitval wordt door ons geregistreerd en aangevuld. Zo waarborgen wij dat alle documenten verwerkt worden volgens afspraak.

Jouw klantdata: veilig verwerkt

Bij het verzenden van administratieve en financiële documenten (transactiemail) is het van groot belang dat je zeker weet dat het juiste document, in de juiste envelop, bij de juiste klant terecht komt. Dit hele database-gestuurde Closed Loop-proces garandeert een 99,9% accuraatheid in de documentstroom.

Uitdagingen

  • Ik wil geautomatiseerd onze financiële communicatie verzenden. Hoe pak ik dat aan?
  • Hoe kan ik kanaalonafhankelijk financiële documenten verzenden?
  • Ik wil grip én regie op onze financiële documentstromen in de hele keten!
  • Ik wil volledig voldoen aan de GDPR en andere privacy wet- en regelgeving.
  • Ik wil kosten besparen op het produceren en verzenden van financiële documenten.

Excelleren op het snijvlak van communicatie en processen