Uitgevers

Efficiënte productieprocessen voor boeken

De markt van grafimedia is sterk aan het veranderen. Drukpersen komen meer en meer stil te staan en inkjetprinters nemen deze volumes over. Het printen van uitgaven biedt kansen voor personalisatie en om met kleinere oplagen te werken. Hiermee kunnen aanzienlijke kosten bespaard worden op overbodig drukwerk en voorraadbeheer.

 
 

Onze publishing services

We helpen organisaties met het beheer en de productie van hun communicatie uitingen. We nemen grafische processen over en optimaliseren deze tot efficiënte productieprocessen met korte levertijden. Opdrachtgevers verkrijgen hierbij de volledige controle over hun content en uitgaven.

De kwaliteit van printing

De kwaliteit van geprinte documenten is tegenwoordig niet meer van gewoon drukwerk te onderscheiden. Printwerk biedt daarbij de mogelijkheid om met lagere oplagen te werken. Hiermee heeft het enkele voordelen ten opzichte van drukwerk zoals snellere levertijden, een hoge mate van flexibiliteit, besparingen op voorraadbeheer en het koppelen van variabele data.

Elk boek is uniek

Samen met onze opdrachtgevers richten wij op maat gemaakte bestel- en productieprocessen in. We bieden oplossingen voor content management om meer controle te krijgen over de beschikbare content en uitgaven. Hierin houden we rekening met verschillende gebruikersrollen en/of afdelingen om worksflows in te regelen

Door Printing on Demand is het mogelijk om elke individuele uitgave volledig samen te stellen. Hiermee staan alleen de relevante zaken in dat boek en worden er forse kostenbesparingen gerealiseerd op drukkosten en voorraadbeheer.

Uitdagingen

  • Hoe beperk ik mijn voorraadkosten?
  • Van drukwerkbestellingen belandt uiteindelijk 20% in de prullenbak. Kan dat niet efficiënter?
  • Hoe zorg ik dat bestelde boeken of mappen de volgende dag al op de mat van mijn klanten ligt?

Printing-on-demand biedt antwoord op de onvoorspelbare uitgeverijmarkt

Onze services

Het multidisciplinaire marketingteam van Impress – 4DMS begeleidt opdrachtgevers met de volledige uitvoering van marketingcampagnes.

Jouw extra marketingteam.

Het multidisciplinaire marketingteam van Impress - 4DMS werkt samen met opdrachtgevers, hun bureaus en leveranciers aan de optimalisatie van marketingprocessen en de uitvoering van marketingcampagnes. Wij begeleiden de digitale transformatie, van implementatie tot executie. Snel, wendbaar en resultaatgericht. Creatie en strategie zijn belangrijk, maar een perfecte uitvoering is cruciaal. Veilig, meetbaar en geoptimaliseerd.

Onze missie.

Campagnes met échte impact vragen om de perfect op maat gemaakte én gepersonaliseerde klantreis. Datadriven, omnichannel en geautomatiseerd. Samen streven we naar de ultieme klantbeleving, zodat ieder contactmoment telt. Een geïntegreerd klantbeeld, vertaald naar relevante een-op-een communicatie op alle contactmomenten met een uitmuntende conversie. Wij hebben er de beste tools én beste mensen voor.

Jouw uitdagingen?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?