Campagne Management

Marketing as-a-Service.

Eén goede marketingcampagne uitvoeren vraagt al veel inspanning. De druk is des te groter als het om meerdere campagnes gaat. En daar komt nog bij: het effect moet groter, de kosten lager en het rendement (ROI) hoger. Terwijl er juist een grote behoefte is om het eenvoudiger te maken voor je bedrijf of organisatie om klanten sneller en effectiever te bereiken. Marketing-as-a-Service biedt daarvoor een oplossing.

Het plannen en uitvoeren van dergelijke marketingcampagnes met een externe specialist geven je direct meer grip. Dat geeft rust en vertrouwen en maakt dat je meer tijd hebt om aandacht te besteden aan de kwaliteit van de boodschap in combinatie met de klantvoorkeuren en de (verrijkte) databestanden. Bovendien kun je weer logische keuzes maken langs welk communicatiekanaal je de klant (volgens zijn voorkeur) wilt bereiken met jouw boodschap. Je hebt weer overzicht en je bent volledig in control. Jij bent (weer) de regisseur van je eigen marketingcampagnes.

Perfect uitgevoerde campagnes

Het multidisciplinaire marketingteam van 4DMS begeleidt opdrachtgevers met de volledige uitvoering van marketingcampagnes. Kenmerkend hierin zijn een snelle Time to Market, slimme keuzes voor de middelen en de communicatiekanalen en een scherp oog voor effectiviteit en rendement (ROI).
Terwijl de data-analisten zorgen voor foutloze en verrijkte klantbestanden, zijn de ontwikkelaars en ontwerpers al druk met het bedenken en inrichten van landingspagina’s, e-mailboodschappen en marketing automation. De specifieke voor jouw organisatie aangewezen projectmanagers zorgen ervoor dat de hele campagne op rolletjes loopt. Het resultaat: perfect uitgevoerde campagnes.

Geïntegreerd in alle kanalen

Het groeiend gebruik van verschillende communicatiekanalen, verandert ook hoe jij met je organisatie communiceert met jouw klanten en jezelf in de markt zet. Jouw klanten verwachten een persoonlijke, relevante en interactieve benadering. Zij willen boodschappen ontvangen in het juiste formaat, op het juiste moment en via het kanaal van hun voorkeuren, met inhoud die is afgestemd op hun specifieke situatie en die niet generiek voor al jouw klanten is gemaakt. Dat vereist dat jouw boodschap is geïntegreerd in alle kanalen.

Grip en regie op de hele keten

Campagnes draaien slechts zelden via één bureau en leverancier. Daarom werken wij samen met jou als onze opdrachtgevers én eventueel jouw bureau en leveranciers samen in een regieplatform: de 4DMS Marketing Cloud. In dit platform distribueren we de data, richten we campagnes in en kan bijvoorbeeld een reclamebureau bestanden (tekst, beeld, video, audio etc.) uploaden. Dan beschikken we allemaal over dezelfde informatie (content) om de marketingcampagne effectief gestalte te geven.

Uitdagingen

  • Ik wil een marketingteam, maar enkel betalen als het nodig is
  • Deze campagne vraagt om zoveel competenties, die heb ik niet zelf in huis
  • Ons reclamebureau komt met de tofste ideeën, maar deze zijn vrijwel onuitvoerbaar voor onze organisatie

Excellence is the gradual result of always striving to do better.

PAT RILEY

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem contact op met onze marketingspecialisten en we gaan een kop koffie drinken!