Data management

Van data naar relevante en gepersonaliseerde klantcommunicatie.

In jouw database zit veel waardevolle klantinformatie. Door deze informatie op de juiste wijze te benutten kun je relevanter communiceren en een duurzame relatie opbouwen met jouw klanten. Impress – 4DMS helpt je graag bij het proces van data naar informatie tot communicatie.

Onze data services

Wij helpen je jouw data op orde te krijgen, zodat deze data correct gebruikt kan worden. We cleanen je data en verrijken deze waar dit nodig en zinvol is. Vervolgens zorgen we ervoor dat al jouw data gekoppeld wordt, zodat er een compleet klantbeeld gevormd kan worden. We visualiseren en analyseren jouw data en maken er waardevolle informatie van. We segmenteren jouw klanten en zorgen dat elke klant de meest relevante communicatie ontvangt via het juiste kanaal en op het juiste moment, met als doel een duurzame klantrelatie op te bouwen.

De waarde van klantdata

Data vormt één van de belangrijkste grondstoffen voor een succesvolle marketing campagne. Wanneer je in het bezit bent van volledige en actuele informatie over jouw klanten, kun je ze persoonlijk en effectief bereiken met relevante boodschappen. De kwaliteit van de klantdata bepaalt in hoge mate het effect ervan op jouw klanten en de waarde voor jouw organisatie.

Jouw klantdata: veilig gekoppeld

Vertrouwen is een belangrijk thema bij het verzamelen van klantdata. Toch wil je graag zoveel mogelijk databronnen aan elkaar koppelen, om zo het gewenste integrale klantbeeld te creëren. 4DMS hanteert de hoogste dataveiligheidsstandaards en kiest altijd voor het beste van de bestaande (best-of-breed) softwareoplossingen, die volledig in lijn (compliant) zijn met relevante wet- en regelgeving.

Uitdagingen

  • Klantdata? Die staat in verschillende tools en Excelsheets. Geen idee hoe ik dat moet koppelen.
  • Mijn campagnes renderen op zich goed, maar hoe zorg ik nou toch dat de ROI blijft stijgen?
  • Mijn directeur vroeg mij hoeveel unieke klanten wij nu eigenlijk hebben. Hoe moet ik dat nu weten?

Without big data analytics, companies are blind and deaf, wandering out onto the web like deer on a freeway.

Geoffrey Moore, Organizational theorist en auteur