Wie we zijn

Waar het in marketing altijd om blijft draaien

Marketing blijft mensenwerk, ook al word je als marketeer overspoeld met nieuwe technische mogelijkheden. DMI – Impress helpt je om de nieuwste marketingautomatisering optimaal te benutten voor het doel waar het in marketing altijd om zal blijven draaien: mensen raken in het hart.

DMI – Impress is onderdeel van Impress – 4DMS

Sinds oktober 2018 maakt DMI (DM Interface) onderdeel uit van Impress – 4DMS. Meer informatie over onze gezamenlijke dienstverlening en onze organisatie vind je op deze website.

Wat wij vinden

Alles draait om technologie

Wij zien een samenleving die individualiseert en digitaliseert. Een wereld die steeds sneller verandert. Juist daarom is het belangrijk om echt in contact met elkaar te zijn. Wij geloven dat technologie en digitalisering daarbij belangrijke instrumenten zijn.

Wat wij doen

Omdat ieder contactmoment telt

Wij bedenken en ontwikkelen oplossingen voor onze opdrachtgevers die invulling geven aan het automatiseren, optimaliseren en beheren van complexe, datagedreven en omnichannel klantcommunicatiestromen.

Onze services

Het multidisciplinaire marketingteam van Impress - 4DMS begeleidt opdrachtgevers met de volledige uitvoering van marketingcampagnes.

Data management

Haal het allerbeste uit klantdata.

Campagne management

Jouw campagnes, perfect uitgevoerd.

Marketing automation

Alle communicatiekanalen, perfect gesynchroniseerd.

Marketing operations

Haal een optimaal rendement uit marketingcampagnes.

Financial communications

Betrouwbare verwerking van uw financiële communicatie.

Publishing services

Efficiënte productieprocessen voor uw uitgaven.

Blog

Wij schrijven over thema’s die spelen bij onze klanten

Peter Jan van der Giessen: ‘Fulfilment 2.0 vormt het verlengstuk in de marketing & sales keten van de klant.’

Peter Jan van der Giessen: ‘Fulfilment 2.0 vormt het verlengstuk in de marketing & sales keten van de klant.’

Voor Peter Jan van der Giessen is er niets leukers dan ervoor te zorgen dat zijn klanten volledig gefaciliteerd worden. Hij is bij Impress – 4DMS verantwoordelijk voor onder meer fulfilment en dat is veel meer dan ‘inpakken en opsturen’. Letterlijk staat fulfilment voor vervulling. Fulfilment staat vandaag de dag meer dan ooit voor het optimaal invullen van alle wensen en eisen rondom de door de klanten gewenste klantcommunicatie én de daaruit te bereiken resultaten. Het is vooral het ontzorgen van de klant in een steeds complexer en digitaler wordende wereld van klantcommunicatie.

Continuïteit Impress – 4DMS tijdens coronacrisis

Continuïteit Impress – 4DMS tijdens coronacrisis

Woerden, 15 maart 2020 - De ontwikkelingen omtrent het Coronavirus (COVID-19) volgen elkaar in rap tempo op en wij willen jou via deze weg informeren over de specifieke maatregelen die Impress – 4DMS heeft genomen. Aan de ene kant willen wij onze medewerkers, hun...

Dit hebben wij gelezen in de week van 28 juli 2019

Dit hebben wij gelezen in de week van 28 juli 2019

Personalisatie-experts: 'Geef de klant de touwtjes in handen' - Emerce Ook bij Impress - 4DMS krijgen we ze in onze inbox: gepersonaliseerde mails die net de plank misslaan. Uitingen van bedrijven die willen laten blijken dat ze je goed kennen, maar waaruit tegelijk...

Controleerbaarheid en betrouwbaarheid belangrijke pijlers voor gezonde business

Controleerbaarheid en betrouwbaarheid belangrijke pijlers voor gezonde business

Veiligheid, vertrouwelijkheid, wet- en regelgeving en vooral: controleerbare betrouwbaarheid. Daar draait het om vandaag de dag. In een wereld die alleen maar draait om data, is het cruciaal dat je daar op een goede manier mee omgaat. Niet alleen voor je klanten, maar ook voor jezelf. En niet alleen om je eigen bedrijfsprocessen goed te kunnen managen, maar eigenlijk meer nog om je klant de zekerheid te geven dat zijn opdracht – en daarmee alle bijbehorende gegevens – in goede en vertrouwde handen zijn. IT-beheer en Information Security gaan daarbij hand in hand: de een kan niet zonder de ander. In dit geval Mark Vendrik en Wouter Strengholt.

Vincent Luyendijk: ‘Om succesvol te zijn, moet je je marketing per uur aanpassen’

Vincent Luyendijk: ‘Om succesvol te zijn, moet je je marketing per uur aanpassen’

Vincent Luyendijk is lid van de Strategy Board van Impress – 4DMS en adviseert bedrijven al 20 jaar lang over digitalisering. Als geen ander weet hij welke verandering de Impress-familie momenteel doormaakt een verandering die volgens Luyendijk pure noodzaak is, omdat de hele wereld een radicale digitale transformatie doormaakt. Welke toekomst ziet hij voor Impress – 4DMS en daarmee ook voor de klanten van Impress – 4DMS?

‘Kennis en intelligente IT hebben Impress zo ver gebracht: dat zetten we door’

‘Kennis en intelligente IT hebben Impress zo ver gebracht: dat zetten we door’

De huidige directie, Joop Agterberg, Marcel Kranenburg en Erik During, vertegenwoordigt zowel het verleden, het heden als de toekomst. Agterberg: ‘Als je bedenkt dat we in 1992 zijn begonnen als DM-provider, hebben we een lange (en innovatieve) weg achter de rug. De stap van Direct Mail naar Transactionele mail heeft ongeveer 15 jaar geduurd. De volgende stap, het toevoegen van PubliMail zo noem ik het bedienen van specifiek de onderwijsmarkt maar even, duurde ongeveer drie tot vijf jaar. De daaropvolgende – logische – stap naar digitaal communiceren duurde amper één jaar. Die overgangen gaan dus steeds sneller. En ze hebben ook steeds grotere impact. De basis voor elke soepele overgang naar het next level ligt volgens ons in de intelligente IT waar we steeds in zijn blijven investeren.’

‘Vraag jezelf steeds weer af waarom je de dingen doet zoals je ze doet…’

‘Vraag jezelf steeds weer af waarom je de dingen doet zoals je ze doet…’

Vanaf het eerste moment (2005) dat Eneco klant werd bij (toen nog) 4DMS, gold voor hem altijd het adagium dat je kritisch moet blijven naar jezelf én naar de klant toe. Eduard van ’t Ende, commercieel manager Impress – 4DMS en klantverantwoordelijke voor de organisaties van voorheen 4DMS: ‘Toen ging het vooral nog om conversie genereren via coupons, tegenwoordig gaat het om interactie met de klant creëren. In essentie lijkt het misschien nog hetzelfde, maar er zit een wereld aan veranderingen en technologische ontwikkeling achter.’