Ieder jaar organiseert Hilton Amsterdam de traditionele Haringparty. Zoals altijd zijn hier een groot aantal genodigden aanwezig, inclusief een aantal BN’ers.

De vraag

Hilton Amsterdam heeft 4DMS gevraagd het volledige aanmeldingstraject te verzorgen voor dé Haringparty. Het exclusieve event vereist een professioneel aanmeldingstraject.

De oplossing

Het aanmeldingstraject bestaat uit drie onderdelen:

  • Uitnodiging

Via de post ontvangen de genodigden een exclusieve uitnodiging voor dé Haringparty. Met de persoonlijke aanmeldcode in de uitnodiging kunnen genodigden zich online aan- of afmelden. Degenen die zich niet hebben aan- of afgemeld ontvangen een week voor het evenement een herinneringse-mail.

  • Aan- en afmelding

Wanneer de genodigden de persoonlijke aanmeldcode hebben ingevoerd, verschijnen de gegevens op de gegevenspagina. De genodigden kunnen hun gegevens bijwerken en aanvullen. Bij het aanmelden is het opgeven van een introducé mogelijk.

  • Bevestiging

Na het aan- of afmelden ontvangen de genodigden een bevestiging via e-mail.

Het resultaat

4DMS heeft Hilton Amsterdam volledig kunnen ontzorgen in het aanmeldingstraject voor het evenement. Het aanmeldingstraject is gebruiksvriendelijk; in een relatief korte tijd kunnen de genodigden zich eenvoudig aanmelden.

Martijn Arts, Marketing coördinator:

“4DMS heeft in de voorbereiding van dé Haringparty de expertise gebracht waardoor het aanmeldingstraject naar volledige tevredenheid verlopen is!”