Nieuwe innovatieve 3d-printer van SDD voor Impress – 4DMS

Woerden – Met de toevoeging van een 3D-printer aan de productiefaciliteiten, zet Marketing Serviceprovider Impress – 4DMS een innovatieve stap richting de toekomst. De ingebruikname van de Cubicon 3D-printer geeft Impress – 4DMS de mogelijkheid om snel on-site reserveonderdelen voor de productieapparatuur te maken en zal tegelijkertijd ook als service voor klanten worden aangeboden.

De door de firma SDD uit Emst geplaatste Cubicon Style 210F is een compacte hoogwaardige professionele 3D-printer die een scherpe prijsstelling koppelt aan een hoge kwaliteit en beschikt over een aantal unieke features. SDD is producent en leverancier van document finishing oplossingen voor de grafische en digitale print markt en is een waardevolle partner op het gebied van document finishing. Door een nauwe samenwerking ontwikkelen zij creatieve maatoplossingen die aan specifieke benodigdheden perfect sluiten en meer waarde aan het eindproduct toevoegen.

Joop Agterberg, algemeen directeur Impress – 4DMS: “Al 26 jaar zijn we voorloper in de branche op het gebied van innovatie. Dat vinden we belangrijk voor de continuïteit van onze organisatie en helpt ons in te spelen op snelle marktbewegingen. Nu is het niet zo dat wij de primeur hebben met 3D-printing, maar we denken met de plaatsing van de Cubicon Style wel een vroege én belangrijke stap richting de toekomst te hebben gezet”.

Naast de Cubicon 3D-printer leverde SDD ook een James Burn DocuPunch ponsmachine. Door het inzetten van verschillende soorten ponswerktuigen in de DocuPunch zijn mogelijkheden, snelheid en flexibiliteit in nabewerking van met name grafische producties enorm toegenomen.

Over Impress
Impress werkt als een van de top-3 service providers in Nederland voor organisaties in de uitvoering van hun klantcommunicatie. Wij begeleiden klanten met datastromen, fysieke en digitale outputprocessen, gepersonaliseerde omnichannelcommunicatie en Printing-on-Demand uitgeefprocessen. Vanwege de raakvlakken tussen deze gebieden bieden wij een optimaal geïntegreerde dienstverlening. Dit doen wij voor vele aansprekende merken, waaronder banken, verzekeraars, fondsenwervers, zorginstellingen, uitgeverijen, onderwijsinstellingen, (semi-)overheden en het MKB.

———————————–

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie, beeldmateriaal en interviewverzoeken kunt u contact opnemen met: Emiel de Jager, Marketingmanager, Impress
(edjager@impress-4dms.nl, 06 – 4621 2583).

 

Download PDF-versie