Wat is het Competence Center?

Het Competence Center is de plek binnen de Impress – 4DMS organisatie waar gericht gewerkt wordt binnen het domein ‘klantcommunicatie’. In het Competence Center zijn expertises bijeengebracht die nodig zijn om complexe klant vraagstukken op te lossen in eigentijdse oplossingen. Vanuit het samenspel van expertise en verantwoordelijkheden is deze groep mensen samen in staat om op een integrale manier te werken aan klantvraagstukken op het gebied van klantcommunicatie.

 
DocBridge® Pilot
DocBridge® Pilot
Tableau
Tableau
Adobe CC
Adobe CC
Clang
Clang
GMC
GMC
Lightspeed
Lightspeed
COBOL
COBOL
XMPie
XMPie
Shopping Minds
Shopping Minds
jQuery
jQuery
Quadient
Quadient
HTML5
HTML5
Google certified
Google certified
.NET
.NET
JSON
JSON
Selligent Marketing Cloud
Selligent Marketing Cloud
PHP
PHP
Cake PHP
Cake PHP
PHP Storm
PHP Storm
IBM DB2
IBM DB2
IBM iSeries
IBM iSeries
 

Dé basis voor gepersonaliseerde communicatie

Data vormen één van de belangrijkste grondstoffen voor een succesvolle direct marketing campagne. Wanneer u in het bezit bent van volledige en actuele informatie over uw klanten, kunt u hen persoonlijk en efficiënt te bereiken. U wilt controle op deze informatie en responsverwerking om deze te actualiseren. Impress – 4DMS heeft van oudsher altijd een sterke focus op automatisering en data handling gehad.

In het Competence Center werken verschillende disciplines nauw samen

 • Requirements planning
  Business requirements en het management ervan, inclusief versies en releases.
 • Modelvorming en analyse
  Systematische modelvorming en analyse van de specificaties van het huidige ‘Ist’-bedrijfsproces.
 • Ontwerp
  Ontwerp en validatie van het toekomstige ‘Soll’-bedrijfsproces (Soll-situatie).
 • Management van kapitaalgoederen
  Specificaties en het fysieke output management proces vertalen naar kapitaal.
 • Bedrijfsprocestransformatie
  De stapsgewijze, risico arme omvorming (bouwen) van het bestaande bedrijfsproces naar de nieuwe ‘Soll-situatie’ van het bedrijfsproces.

Jouw extra marketingteam.

Het multidisciplinaire marketingteam van Impress - 4DMS werkt samen met opdrachtgevers, hun bureaus en leveranciers aan de optimalisatie van marketingprocessen en de uitvoering van marketingcampagnes. Wij begeleiden de digitale transformatie, van implementatie tot executie. Snel, wendbaar en resultaatgericht. Creatie en strategie zijn belangrijk, maar een perfecte uitvoering is cruciaal. Veilig, meetbaar en geoptimaliseerd.

Onze missie.

Campagnes met échte impact vragen om de perfect op maat gemaakte én gepersonaliseerde klantreis. Datadriven, omnichannel en geautomatiseerd. Samen streven we naar de ultieme klantbeleving, zodat ieder contactmoment telt. Een geïntegreerd klantbeeld, vertaald naar relevante een-op-een communicatie op alle contactmomenten met een uitmuntende conversie. Wij hebben er de beste tools én beste mensen voor.

Jouw uitdagingen?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?