Ik heb een grote bak met data beschikbaar, maar hoe haal ik hier de juiste inzichten uit waar ik wat mee kan?

Dashboards en rapportages bouwen van de beschikbare (klant)data

We leveren waarde door je inzicht te geven in klantdata en in de customer journey van jullie klanten. We bouwen diverse dashboards en rapportages die in één oogopslag meer informatie geven over de actuele status van jouw database(s) en van waaruit use cases en campagnes opgesteld kunnen worden. Van lopende en afgeronde campagnes maken wij duidelijke rapportages en visualisaties, om inzicht te geven in de resultaten en mogelijke vervolgacties welke opgezet kunnen worden.

Lees het whitepaper:
“Klanten segmenteren aan de hand van het RFM model.”

Een eerste stap om meer gericht te communiceren en de klant beter te bedienen is het overstappen van bulk messaging naar doelgroep communicatie. Het RFM model kan hierbij helpen.

U

In één oogopslag inzicht in alle data

We visualiseren data met als doel jou meer inzicht te bieden in jullie (klant)data. Onze dashboards zijn overzichtelijk, real-time en interactief, zodat je de gegevens snel kunt interpreteren en hier op kunt acteren.

Snel voortgang meten en bijsturen op KPI’s

We voegen de KPI’s van jouw organisatie toe aan de dashboards en (management)rapportages en geven je een duidelijk overzicht van de voortgang hierop, zodat je hier op tijd op kunt bijsturen.

Lopende campagnes volgen en op tijd bijsturen

Per campagne of use case creëren wij vanaf start een duidelijk en interactief dashboard, zodat je de voortgang direct kan volgen en tijdige bijsturing mogelijk is. Hierdoor kan je betere resultaten uit campagnes halen en het marketingbudget efficiënter besteden.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem contact op met onze marketingspecialisten en we gaan een kop koffie drinken!

Wij creëren duidelijke visualisaties zodat je direct verder kunt met jouw business!

Impress – 4DMS zorgt ervoor dat je in één oogopslag inzicht hebt in alle data, in de voortgang van de KPI’s en van lopende campagnes, zodat je hier, indien nodig, op tijd op kan bijsturen.

Toepassingen van datavisualisatie

  • Management rapportages per tijdsperiode (bijvoorbeeld dagelijks/wekelijks/op kwartaal basis)
  • Klantendashboards: Visualisatie van klantdata en customer journeys
  • Specifieke KPI rapportages per afdeling: KPI’s in kaart brengen en voortgang meten
  • Campagne dashboards: Lopende campagnes en use cases volgen
  • Acquisitie dashboards

Volledige ontzorging

Wij gaan aan de slag met jouw database(s) en maken deze visueel inzichtelijk. Ook helpen we KPI’s te volgen over tijd en de voortgang van campagnes te meten. We kunnen elk type custom-made rapportage of dashboard maken dat aansluit op jouw wensen en behoeften.

Meer informatie?

Benieuwd hoe een dashboard eruit kunt zien voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op!