Als verantwoordelijke voor de emailmarketingstrategie en – uitvoering weet jij als geen ander hoe moeilijk het is om de volgende stap te zetten en werkelijk een hogere conversie te realiseren.

Next level emailmarketing

De emailmarketeers van Impress – 4DMS zijn specialist in het verbeteren van resultaten uit emailmarketing. Met geavanceerde en de best beschikbare (best-of-breed) software, gekoppeld aan jouw systemen gaan, we aan de slag om het beste resultaat te realiseren. Jij creëert daarmee altijd:

  • Persoonlijke en relevante inhoud van élke email
  • Geavanceerde campagneplanning
  • Relevante boodschappen voor nieuwsbrief of (lead-)campagnes

Lees het whitepaper “Email: 7 x zo realiseert u meer conversie”

Al ruim twintig jaar is emailmarketing één van de populairste manieren om marketing te bedrijven. Terecht, want deze vorm van online marketing biedt veel voordelen. Toch is er een aantal tips & tricks te noemen die ervoor zorgen dat ook jouw email een nóg hogere actie tot aankoop (conversieratio) krijgt. We hebben er zeven op een rij gezet.

Email maturity

De specialisten van Impress – 4DMS werken volgens het email maturity model en werken stap voor stap naar het hoogst mogelijke resultaat voor jouw organisatie. Dat betekent heel simpel dat we email inzetten als marketinginstrument op de manier waar het voor is bedoeld. Met behoud van volledige grip op zowel de boodschap als de doelgroepen.

Persoonlijk én relevant

Door de instellingen (parameters) in emailcampagnes effectief en correct te koppelen aan je bestaande klantdata ben je in staat om altijd relevante en persoonlijke emails te sturen aan ieder individu in een specifieke doelgroep.
w

Geïntegreerde SMS en landingspagina's

Ook aan jouw emailcampagnes kunnen we eenvoudig geïntegreerde landingspagina’s koppelen. Zodat als de ontvangers actie ondernemen (doorklikken) direct op de goede plaats op de website of het webportaal komen. Daarnaast kun je heel eenvoudig ook kiezen voor gepersonaliseerde SMS-jes.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem contact op met onze marketingspecialisten en we gaan een kop koffie drinken!

Met de Impress – 4DMS e-mailmarketingaanpak ben je in staat om met elke klant persoonlijk en effectief te communiceren met voor die klant relevante informatie.

Wij koppelen bestaande data aan inzichten die leiden tot nieuwe kansen. We werken daarin nauw samen met onze opdrachtgevers (én hun bureaus) om tot de perfecte emailmarketingstrategie te komen.

Toepassingen

  • Leadcampagnes
  • (Omnichannel) conversiestraatjes
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven

Volledige ontzorging

Voor de Kamer van Koophandel verzorgt Impress – 4DMS de volledige emailmarketing en -communicatie. Van strategie tot uitvoering zetten onze specialisten zich in voor de perfecte klantbeleving (customer experience) en de beste resultaten.

Meer informatie?

Benieuwd hoe wij ook jou kunnen helpen met het verzenden van de perfecte emails? Wij leggen je graag de mogelijkheden uit en vertellen hoe wij de hoogste rendementen (ROI) kunnen realiseren.