Ieder jaar neemt het gebruik van tablets en smartphones nog toe. Hoe ga jij de unieke kracht van mobiele apps inzetten in jouw klantcommunicatie?

Gebruiksvriendelijke
bedrijfs- en consumentenapps

In jouw klantcommunicatiestrategie staat gebruiksvriendelijkheid centraal; mijn-omgevingen worden helemaal doorgetest om gebruikers een zo ultiem mogelijke beleving te bieden en kosten noch moeite worden gespaard om processen te optimaliseren. Een goede app doet namelijk beide!

Zeker voor handelingen die eindgebruikers op regelmatige basis oen kunnen apps een oplossing bieden.
Bijvoorbeeld voor een mijn-omgeving, waar de app een zelfserviceapplicatie wordt. Maar ook voor medewerkers die in de buitendienst werken kunnen apps een uitkomst zijn, zeker omdat de unieke karakteristieken van apps de handelingssnelheid enorm versnellen.

Ultieme gebruikerservaring

Jouw klanten of medewerkers hebben met een app directe toegang tot de voor hen
relevante gegevens, zonder steeds herhalende handelingen, zoals inloggen, uit te voeren. Bovendien kun je direct relevante informatie “pushen” door middel van notifcaties die op dat moment nodig zijn, bijvoorbeeld op basis van tijdstip of de plaats waar de gebruiker zich bevind.

Optimaal gebruik van mobile

Met een app gebruik je de mogelijkheden van een smartphone of tablet optimaal, door gebruik te maken van locatie, camera, microfoon en beweging. Bovendien kunnen zaken als argumented reality ingezet worden in een app.

Gekoppeld aan jouw eigen systemen

Goede apps communiceren met jouw bronsystemen en moeten veilig en snel informatie kunnen verwerken. Goede en custom koppelingen met zogenaamde ‘middleware’ zijn daarom een must.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem contact op met onze marketingspecialisten en we gaan een kop koffie drinken!

Wij bouwen in “no-time” jouw app!

Impress – 4DMS heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van native iOS- en Android-, hybride- en web-apps. We hebben voor toonaangevende organisaties succesvolle apps ontwikkeld, die altijd de focus hadden op twee zaken: procesoptimalisatie en gericht op de gebruikerservaring van de eindgebruikers.

Jouw ‘dedicated’ app-developmentteam bestaat naast een projectbegeleider uit: mobile developers, een visual designer, een UX’er, een solutions architect en een API-specialist. Dit team is in staat om een zeer snelle time-to-market te realiseren en wordt gekenmerkt door een hoge mate van flexibiliteit. Bij Impress – 4DMS staat gegevensbescherming zeer centraal in de manier van werken en dat zie je ook terug in de ontwikkelde apps: deze zijn standaard zéér veilig!

Toepassingen

  • Bedrijfsapps
  • Mijn-omgevingen
  • Loyaltyapps
  • Games
  • Hybride apps
  • AR- en VR-apps
  • Enterprise-apps

Volledige ontzorging

Voor Certe, ontwikkelden wij de vingerprik-app. Hiermee kunnen vingerprikresultaten voor tromobose direct veilig opgeslagen worden en hebben de prikmedewerkers direct inzage in het relevante medische profiel, geheel conform de geldende privacywetgeving met betrekking tot patiëntgegevens. De infrastructuur voor deze app is zo gemaakt dat het ook voor nieuwe doeleinden gebruikt kan worden.

Meer informatie?

Benieuwd hoe wij ook jou kunnen helpen met de ontwikkeling van een app om jouw bedrijfsprocessen
te verbeteren? Of om een snelle digitaliseringsslag te slaan? Onze consultants helpen je graag!