Fysieke producties uitbesteedt, maar toch volledig ‘in control’ zijn?

Grip én controle op alle uitgaande documentstromen

Het Ketenregie Platform (KRP) maakt integraal onderdeel uit van het Impress – 4DMS Output Management Platform en voorziet opdrachtgevens in een online dashboard waarop álle outputstromen beheerd kunnen worden.

Het biedt trafficmanagers inzage in élke documentstroom en geeft volledige regie over de compleet uitbestede producties. Daarnaast heeft het KRP een uitgebreid rapportage-dashboard waarin alle producties en KPI’s inzichtelijk worden gemaakt.

Realtime

Volledig en real-time inzicht in elke batch, mailpack en ieder individueel verstuurd document.

g

Invloed

Printjobs aanmaken, proofen, goedkeuren, splitsen, herplannen of annuleren.

Inzicht

Tot op mailpackniveau (inhoud van een brief en bijsluiter) visueel inzicht over inhoud en de actuele status.

Rapportage

Een uitgebreide (KPI-) rapportage over aantallen, gesplitst per tijdsperiode en/of afdeling.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem contact op met onze marketingspecialisten en we gaan een kop koffie drinken!

Betrouwbare verwerking van financiële communicatie

Impress – 4DMS heeft jarenlange ervaring in het verwerken van administratieve en financiële documenten. Hierbij maken we gebruik van geautomatiseerde processen voor transactiemail en onze grote print- en couverteercapaciteit. Een groot gedeelte hiervan wordt White Paper Factory (WPF) geproduceerd wat onze opdrachtgevers een aanzienlijke kostenbesparing en flexibiliteit oplevert. Veel opdrachtgevers uit verschillende branches hebben ervoor gekozen om de verwerking van hun transactiemail uit te besteden aan Impress. Hierbij geven wij hen op afstand de regie over hun data, content en communicatie en ontzorgen hen door een sublieme verwerking.

Toepassingen

  • Verzenden polissen
  • Verzenden van pensioenoverzichten
  • Genereren en verzenden van statusoverzichten en inloggegevens

Volledige ontzorging

Voor verschillende banken, verzekeraars en pensioenfondsen verzorgd Impress – 4DMS de volledige documentstromen op een procesmatige en veilige manier. Van data, content en templates, tot complete financiële overzichten in print, mail en portals.

Meer informatie?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen ook jouw financiële communicatie veilig en betrouwbaar te verwerken? Wij praten je graag bij!

Jouw extra marketingteam.

Het multidisciplinaire marketingteam van Impress - 4DMS werkt samen met opdrachtgevers, hun bureaus en leveranciers aan de optimalisatie van marketingprocessen en de uitvoering van marketingcampagnes. Wij begeleiden de digitale transformatie, van implementatie tot executie. Snel, wendbaar en resultaatgericht. Creatie en strategie zijn belangrijk, maar een perfecte uitvoering is cruciaal. Veilig, meetbaar en geoptimaliseerd.

Onze missie.

Campagnes met échte impact vragen om de perfect op maat gemaakte én gepersonaliseerde klantreis. Datadriven, omnichannel en geautomatiseerd. Samen streven we naar de ultieme klantbeleving, zodat ieder contactmoment telt. Een geïntegreerd klantbeeld, vertaald naar relevante een-op-een communicatie op alle contactmomenten met een uitmuntende conversie. Wij hebben er de beste tools én beste mensen voor.

Jouw uitdagingen?

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?