Wil jij inzicht én controle over alle marketing­communicatie­kanalen?

Marketing­ automation vanuit één platform

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn en het is ook best lastig: volledige controle op alle marketing- en communicatieprocessen in één geïntegreerd platform. Maar lastig is zeker niet onmogelijk. Impress – 4DMS heeft specialisten in huis die je helpen om dat ultieme doel te realiseren. Dwars door alle datasilo’s en afdelingen heen en in een op rollen gebaseerde samenwerking tussen medewerkers, bureaus en leveranciers zijn we in staat om volledige marketing automation toe te passen op alle stappen in de klantreis (customer journey). Centraal daarin is de Impress – 4DMS Marketing Cloud.

Geïntegreerd datacenter, GDPR-proof

Koppel alle databases aan het centrale datacenter om de correcte ‘golden records’ te verzamelen, te verrijken en te segmenteren. Vanuit de centrale marketingdatabase verwerken we alle marketing- en communicatieacties. Alle aangebrachte wijzigingen gaan uiteraard direct de oorspronkelijke databases in. Dat geeft jou de zekerheid dat je altijd voldoet aan de strenge Europese privacywetgeving, de General Data Protection Regulation (GDPR).

Ondersteunt alle contactmomenten in de customer journey

We combineren alle aanwezige databronnen, beschikbare technologie en geautomatiseerde processen met actiegerichte analyses. Daardoor ontstaat een marketingorganisatie die werkelijk effect heeft op de hele klantreis (customer journey) en ontstaan campagnes die indruk maken, met een grotere kans op meer aankoopacties van je klant (conversie). De Impress – 4DMS Marketing Cloud vormt de centrale basis en ondersteunt je bij alle contactmomenten (touchpoints) met klanten op hun klantreis.

Echte één-op-één communicatie

Klanten verwachten een persoonlijke en interactieve benadering met relevante informatie. Zij willen boodschappen ontvangen in het juiste formaat, op het juiste moment en via het kanaal van hun voorkeur, met inhoud die is afgestemd op hun specifieke situatie. Dus geen generieke boodschap die voor alle klanten is gemaakt. Zij willen het gevoel hebben dat ze begrepen worden. Dat lukt alleen met echte 1-op-1 communicatie. Communicatie die voor die ene klant relevant is en voor hem net het verschil kan maken.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem contact op met onze marketingspecialisten en we gaan een kop koffie drinken!

De Impress – 4DMS Marketing Cloud biedt inzicht in én controle over álle communicatiekanalen.

Van (direct) mailings tot inkomende gesprekken (inbound calls) en van e-mails tot (persoonlijke) landingspagina’s. De Impress – 4DMS Marketing Cloud koppelt en ondersteunt alle belangrijke marketingkanalen en zorgt voor synergie en relevantie met inzicht in en controle op alle klantcommunicatie en -kanalen.

Toepassingen

  • Alle communicatiekanalen laten samenwerken
  • Data en communicatie op elkaar afstemmen
  • Samenwerken met bureaus en leveranciers

Volledige ontzorging

Voor één van de grootste energieleveranciers van Nederland heeft Impress – 4DMS een compleet marketingcommunicatieplatform opgezet, waar vanuit campagnemarketeers snel en eenvoudig nieuwe campagnes kunnen inrichten. Van landingspagina’s tot e-mailmarketing en van dataverrijking tot de omnichannel klantenservice.

Meer informatie?

Benieuwd hoe ons veilige en op cloudtechnologie gebaseerde platform jou verder kan helpen? Onze specialisten leggen het graag uit!