Full Color communicatieuitingen zonder voorraad en waste?

Ontdek de voordelen van voorraadloos printen en verzenden.

White Paper Factory (WPF) zorgt ervoor dat er geen gebruik meer gemaakt wordt van voorbedrukte materialen. Alles wat voorheen drukwerk was, wordt nu op blanco papier geprint. Hiermee worden aanzienlijke kosten bespaard op voorraadbeheer en blijven overbodig briefpapier en enveloppen niet meer liggen.

Actiematig kunnen full-color visuals of verschillende logo’s meegeprint worden in het proces. Hierdoor is er geen waste van voorbedrukt papier. Dit scheelt veel in traffic en kosten.

Besparen

Full color printen vanaf een witte rol papier of plano; meeprofiteren van het inkoopvolume van Impress; minder traffic inspanningen; geen voordruk proces meer nodig.

Ruimte

White Paper productie zorgt voor het weghalen van opslagkosten en papierinkoop.

Risicoloos

Efficiënt en kostenbesparend; geen waste door papieroverschot, geen verouderde voorraden.

Resultaat

Iedere pagina variabel printen: effectief voor marketingcampagnes en transactionele post, maar met de kwaliteit van drukwerk; snelle time to market.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem contact op met onze marketingspecialisten en we gaan een kop koffie drinken!

Betrouwbare verwerking van financiële communicatie

Impress – 4DMS heeft jarenlange ervaring in het verwerken van administratieve en financiële documenten. Hierbij maken we gebruik van geautomatiseerde processen voor transactiemail en onze grote print- en couverteercapaciteit. Een groot gedeelte hiervan wordt White Paper Factory (WPF) geproduceerd wat onze opdrachtgevers een aanzienlijke kostenbesparing en flexibiliteit oplevert. Veel opdrachtgevers uit verschillende branches hebben ervoor gekozen om de verwerking van hun transactiemail uit te besteden aan Impress. Hierbij geven wij hen op afstand de regie over hun data, content en communicatie en ontzorgen hen door een sublieme verwerking.

Toepassingen

  • Verzenden polissen
  • Verzenden van pensioenoverzichten
  • Genereren en verzenden van statusoverzichten en inloggegevens

Volledige ontzorging

Voor verschillende banken, verzekeraars en pensioenfondsen verzorgd Impress – 4DMS de volledige documentstromen op een procesmatige en veilige manier. Van data, content en templates, tot complete financiële overzichten in print, mail en portals.

Meer informatie?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen ook jouw financiële communicatie veilig en betrouwbaar te verwerken? Wij praten je graag bij!