Selligent support

Selligent support

Als eerste marketing-serviceprovider in Nederland zijn wij gecertificeerd om je op Selligent te ondersteunen, vanuit ons kantoor of gedetaceerd.

Enterprise App Development

Enterprise App Development

Ieder jaar neemt het gebruik van tablets en smartphones nog toe. Hoe ga jij de unieke kracht van mobiele apps inzetten in jouw klantcommunicatie? Benieuwd hoe wij ook jou kunnen helpen met de ontwikkeling van een app om jouw bedrijfsprocessen te verbeteren? Of om een snelle digitaliseringsslag te slaan? Onze consultants helpen je graag!

Digitaal ondertekenen

Digitaal ondertekenen

Het (laten) ondertekenen van een contract is slechts één schakel in het hele verkoopproces en van contractmanagement. Contractmanagement vereist dat de juiste informatie op het juiste moment op de juiste plaats beschikbaar is. Het gaat echter ook om het beheren en bewaken van de volledige werkstroom (workflow) van het ondertekenen én de ondertekende contracten. Het digitaal inrichten daarvan betekent kortere doorlooptijden en een hogere efficiëntie.

Marketing Cloud

Marketing Cloud

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn en het is ook best lastig: volledige controle op alle marketing- en communicatieprocessen in één geïntegreerd platform. Maar lastig is zeker niet onmogelijk. Impress – 4DMS heeft specialisten in huis die je helpen om dat ultieme doel te realiseren. Dwars door alle datasilo’s en afdelingen heen en in een op rollen gebaseerde samenwerking tussen medewerkers, bureaus en leveranciers zijn we in staat om volledige marketing automation toe te passen op alle stappen in de klantreis (customer journey). Centraal daarin is de Impress – 4DMS Marketing Cloud.

Emailmarketing

Emailmarketing

Met de 4DMS e-mailmarketingaanpak ben je in staat om met elke klant persoonlijk en effectief te communiceren met voor die klant relevante informatie.

Wij koppelen bestaande data aan inzichten die leiden tot nieuwe kansen. We werken daarin nauw samen met onze opdrachtgevers (én hun bureaus) om tot de perfecte emailmarketingstrategie te komen.