Efficiënte productieprocessen voor boeken, magazines, mappen en lesmaterialen

Impress – 4DMS; Grafimediapartner voor ambitieuze organisaties

De markt van grafimedia is sterk aan het veranderen. Drukpersen komen meer en meer stil te staan en inkjetprinters nemen deze volumes over. Het printen van uitgaven biedt kansen voor personalisatie en om met kleinere oplagen te werken. Hiermee kunnen aanzienlijke kosten bespaard worden op overbodig drukwerk en voorraadbeheer.

Printing on demand

Veel organisaties maken gebruik van Printing on Demand-diensten voor het laten produceren van boeken en andere publicaties. Printing on Demand maakt het voorraadloos (en risicoloos) uitgeven van kleinere oplages mogelijk en rendabel.

 
 
 
Glossy magazines
Glossy magazines
Softcover boeken
Softcover boeken
Hardcover boeken
Hardcover boeken
Lesmappen
Lesmappen
Wire-o boekjes
Wire-o boekjes
Brochures
Brochures
 

Onze publishing services

We helpen organisaties met het beheer en de productie van hun communicatie uitingen. We nemen grafische processen over en optimaliseren deze tot efficiënte productieprocessen met korte levertijden. Opdrachtgevers verkrijgen hierbij de volledige controle over hun content en uitgaven.

De kwaliteit van printing

De kwaliteit van geprinte documenten is tegenwoordig niet meer van gewoon drukwerk te onderscheiden. Printwerk biedt daarbij de mogelijkheid om met lagere oplagen te werken. Hiermee heeft het enkele voordelen ten opzichte van drukwerk zoals snellere levertijden, een hoge mate van flexibiliteit, besparingen op voorraadbeheer en het koppelen van variabele data.

Elk boek is uniek

Samen met onze opdrachtgevers richten wij op maat gemaakte bestel- en productieprocessen in. We bieden oplossingen voor content management om meer controle te krijgen over de beschikbare content en uitgaven. Hierin houden we rekening met verschillende gebruikersrollen en/of afdelingen om worksflows in te regelen

Door Printing on Demand is het mogelijk om elke individuele uitgave volledig samen te stellen. Hiermee staan alleen de relevante zaken in dat boek en worden er forse kostenbesparingen gerealiseerd op drukkosten en voorraadbeheer.

Uitdagingen

  • Hoe beperk ik mijn voorraadkosten?
  • Van drukwerkbestellingen belandt uiteindelijk 20% in de prullenbak. Kan dat niet efficiënter?
  • Hoe zorg ik dat bestelde boeken of mappen de volgende dag al op de mat van mijn klanten ligt?

Printing-on-demand biedt antwoord op de onvoorspelbare uitgeverijmarkt

Onze services

Het Publimediateam van Impress – 4DMS begeleidt opdrachtgevers met de volledige uitvoering van printing on demand.