Het genereren van een verkoopimpuls is één. Maar hoe zorg je er voor dat deze groep consumenten jouw product herhaaldelijk blijft kopen?

Één tool voor geld-terug-acties

Voor zogenaamde geld-terug-acties (cash refunds) zijn veel klanten in de regel heel gevoelig, mits goed uitgevoerd en met vooral groot gemak voor de klant. Dat gaat het best als je maar één instrument hoeft te gebruiken. Met onze CashRefunds-optie kun je eenvoudig geld-terug-acties realiseren en gegevens verzamelen van jouw klanten. In tegenstelling tot wat bij veel andere instrumenten voor geld-terug-acties (cashback tools) wel het geval is, hoeft de actie niet te eindigen na het uitkeren van het beloofde bedrag of product (refunds). Wij kunnen je daarin adviseren, begeleiden en ontzorgen bij het aangaan van de dialoog die daarna volgt. Zo profiteer je van:

  • Meer merkbinding
  • Hoge afzetvolume op korte en lange termijn
  • Korte doorlooptijden bij de implementatie

Lees het whitepaper “De bouwstenen van een cash refund die scoort”

De geld-terug-actie (cash refund) is voor veel vraagstukken een krachtig marketinginstrument. Voor de consument betekent zo’n geld-terug-actie (cash refund) een laagdrempelige kennismaking met je product. Zodra je daarna over de gegevens van de klant beschikt, kun je een persoonlijke dialoog met hem aangaan, waarbij de klant centraal staat. Volg ons vijf-stappenplan en ontwikkel in korte tijd je eigen geld-terug-actie (cash refund) die scoort!

Merkbinding

De geld-terug-actie wordt krachtiger met onze aanvullende diensten voor loyaliteitsprogramma’s. Zo bouw je aan meer binding met je product en merk, zal de klant tevreden zijn en zal hij daardoor niet zo snel weg gaan (customer loyalty).

Afzetvolume

Met een geld-terug-actie en een effectieve opvolging via één of meerdere kanalen bereik je een omzetgroei op korte en lange termijn.
}

Korte doorlooptijden

Met onze CashRefunds-optie kun je snel zelf een online actiepagina inrichten. Je kunt het uiteraard ook door ons laten doen. Wij hebben veel ervaring en weten hoe het werkt. We garanderen dan ook korte doorlooptijden, zodat je snel tot actie kunt overgaan.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem contact op met onze marketingspecialisten en we gaan een kop koffie drinken!

CashRefunds biedt een gebruiksvriendelijke actiesite in lijn met jouw merk.

Voor het combineren van een online én offline geld-terug-actie, het toekennen van unieke codes en het uitkeren van de beloofde bedragen (refunds) kun je eveneens bij ons terecht. Daarnaast ondersteunen wij je uiteraard bij de door actuele klantdata aangestuurde campagnes voor herhaalaankopen in de vorm van loyaliteitsprogramma’s.

Toepassingen

  • Introductie van nieuwe producten
  • Vergroten van merkbekendheid
  • Incentive voor retailers

Volledige ontzorging

Voor één van de grootste levensmiddelenfabriakanten van Nederland voert Impress – 4DMS geregeld succesvolle geld-terug-acties (cash refund-programma’s) uit. Van landingspagina’s tot emailmarketing en van dataverrijking tot de financiële afhandeling.

Meer informatie?

Benieuwd hoe wij ook jou kunnen helpen met een snelle geld-terug-actie met CashRefunds? Wij leggen je graag de mogelijkheden uit en vertellen hoe wij in korte tijd zo’n actie in de markt (time-to-market) kunnen zetten.